Klantenservice en veel gestelde vragen Kransmaken.nl

Binnen Nederland;
Gratis verzending vanaf €75

Pakketpost kost €5,50 en brievenbuspost wordt verzonden vanaf €2,95 met een maximum van €3,95 (zonder track and trace). We versturen uw bestelling vanaf €75 gratis met PostNL binnen Nederland.

België en Duitsland;
Gratis verzending vanaf €75

Pakketpost kost €7,95 en we versturen uw bestelling vanaf €75 gratis met PostNL buiten Nederland.

Ruime keuze uit voorraad leverbaar

Met veel plezier hebben we een zeer ruim assortiment samengesteld en onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. We zijn steeds op zoek naar vernieuwende producten. Mocht u op zoek zijn naar een bepaald product wat nog niet online staat, laat het ons dan weten. Dan gaan we voor u op zoek!

Specifieke wensen

Specifieke wensen die u heeft bij uw order kunt u op de betaalpagina in het opmerkingen vak aan ons doorgeven. Hier kunt u bijvoorbeeld de naam van uw kindje doorgeven of de lievelingskleur en alle andere wensen die van toepassing zijn op uw bestelling. De productietijd van een custom made krans is ongeveer één week. Indien er haast bij is dan hoor ik dat ook graag van u. Heeft u andere wensen of een ontwerpidee dat u graag wil laten maken dan kunt u mij ook altijd gerust een mailtje sturen. Samen maken we er dan een prachtig nieuw product van!
Helaas kunnen op maat gemaakte producten, kransen of boeketten niet worden geretourneerd.

Bezorging als pakket of brievenbusdoosje

Voor elke bestelling probeert de webshop te voorspellen of uw bestelling nog in een brievenbusdoosje past of dat we er een pakket van gaan maken. De kosten van "brievenbusdoosje en postzegels" of het pakket worden automatisch berekent.

Mijn bestelling is geplaatst, wat nu? Leveringstijd?

Na ontvangst van uw bestelling maken we uw order zo snel mogelijk compleet. U ontvangt een bericht wanneer uw order klaar staat voor verzending. Past uw order door de brievenbus dan bezorgt de post het meestal de volgende dag (niet op maandag).
Is uw order een pakket geworden dan ontvangt u nog een track en trace code van PostNL wanneer uw order door hen is aangenomen.
Op de track en trace website van PostNL kunt u uw pakket dan volgen en het tijdvak zien waarop het wordt geleverd.
Nieuw in 2021 is nu ook dat u zelf nog het tijdvak en soms ook de locatie van ontvangst kunt kiezen.

Retourneren

U heeft 14 dagen bedenktijd na ontvangst van uw order zoals vastgelegd in de wet kopen op afstand. Uw volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten maken we zo snel mogelijk weer aan u over indien de bestelling in zijn geheel en in de originele staat geretourneerd wordt. De kosten van het retour zenden zijn voor uw rekening.
U kunt uw order retour zenden naar:
T.a.v. Marielle de Swart
Julianalaan 77
3722 GG Bilthoven

Veilig betalen

Betalen bij Kransmaken.nl is altijd veilig. Nederlandse klanten kunnen o.a. betalen via iDeal. Voor klanten uit België ondersteunen we ook o.a. BanContact/Mistercash als betaalmethode. Via deze methoden handelt u direct tijdens het bestelproces de betaling af in uw vertrouwde online betaalomgeving van uw bank. Het is tevens mogelijk om via Mastercard of VISA te betalen en ook via bunq en PayPal of achteraf via Billinck Achteraf betalen

Persoonlijk contact

We helpen u graag en zijn bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 16:00 uur. We zijn telefonisch of via de app te bereiken op +31 6 1153 1812.
Vaak zijn we ook online en kunt op de website direct met ons een chat starten, klikt u daarvoor op het schermpje rechtsonderin uw beeldscherm. Uiteraard kunt u ons ook mailen op info@kransmaken.nl.