Over Kransmaken.nl en de andere webshops

Niets is zo leuk om van je hobby je beroep te maken. Zomer 2012 ben ik begonnen met de eerste webshop; Feestkrans.nl. Ik vind het ontzettend leuk om creatieve en originele produkten te bedenken en te maken.

 

Het vervolg

Al snel kwam ik erachter dat heel veel klanten, net als ik, het ontzettend leuk vinden om zelf aan de slag te gaan. Wat echter lastig is, is om de juiste onderdelen bij elkaar te zoeken in de juiste hoeveelheid.

Al snel na Feestkrans.nl onstond daarom de webshop www.kransmaken.nl . In deze shop bieden we alle onderdelen voor alle najaars seizoenen en momenten los aan zodat kostenbewust een unieke creatie samengesteld kan worden.

Om inspiratie op te doen maakten we ons eigen Youtube videokanaal, de eindresultaten van deze videohandleidingen worden juist weer gecombineerd als pakket aangeboden, zodat je direkt alles in huis hebt.

We werken hierbij samen met groothandels verbonden aan de veiling in Aalsmeer om de prijs voor u als consument zo laag mogelijk te houden maar het assortiment juist veel breder dan u ergens anders zult tegenkomen.


Social Media

Op onze Facebook pagina; Facebook.com/KransMaken groeit de hoeveelheid geïnteresseerden erg hard. Begin 2022 staat de teller al op meer dan 16.000 volgers. Ook onze emailings en producten op bijvoorbeeld Pinterest, Instagram en Welke.nl vinden gretig aftrek. We proberen via social media zoveel mogelijk mensen te inspireren, bijvoorbeeld met originele handleidingen. Kijk bijvoorbeeld eens op ons eerder genoemde Youtube videokanaal. De tips en informatie zijn laagdrempelig, je hoeft geen klant te zijn om toch te profiteren!


Eigen ontwerpen en productie sinds 2014

Het ultieme ondernemersgevoel komt tot uiting wanneer je een eigen ontwerp kunt laten produceren. Ook bijvoorbeeld de houten decoratie en vilten figuurtjes afgebeeld op deze pagina en die op www.kransmaken.nl/sinterklaas zijn eigen ontwerpen. Dit is ook voor de toekomst het groeipad wat ik wil bewandelen, zelf iets bedenken, laten produceren en naar de markt brengen.

Nu ook Riverlodge.nl

Heeft u een bloemenwinkel, babyzaak, of geeft u bijvoorbeeld veel workshops en bent u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan kan u ook inkopen op www.Riverlodge.nl. Wanneer u een account aanvraagt via het inschrijfformulier kunt u een deel van de collectie nu ook inkopen tegen groothandelsprijzen.

 

 

Meer informatie

Voor alle vragen die u heeft kunt u bellen of appen naar 06-11531812 of een mailtje sturen naar info@kransmaken.nl

Wilt u grafische bestanden ontvangen, ook dan ben ik u graag van dienst.

Marielle