Papierdraad

Wat een veelzijdig knutselmateriaal!

De binddraad bestaat in wezen uit een metaaldraad en werd vervolgens strak ingepakt in gekleurd papier. Je kunt je planten dus niet alleen houvast geven bij het kweken van groenten of het binden van creaties met hout, maar maak ook zelf kleine figuurtjes en verfijnde raamdecoraties!

Zoveel verschillende kleuren

Neem bijvoorbeeld het rode binddraad en maak er kleine hartjes van, dat kan je gebruiken als tafeldecoratie of als decoratie om in stoere takken te hangen. Je kan dus ook een voorgevormd draadframe, bijvoorbeeld een bloem op een stok, omwikkelen met verschillende draden, om vervolgens de stengel groen, en de bloemkop in een roze tint te omwikkelen. Het kunstwerk past dan mooi op een vensterbank of op een dressoir.


Opbinden en verpakken

Als je , wijn of groenten in je tuin kweekt, speelt de binddraad in neutrale natuurlijke kleur: Je kan ook rozen en sierplanten vastbinden, waardoor je ze stabiliteit geeft en meteen een decoratief accent geeft.

Met de omwikkelde draad kun je ook mooie cadeauverpakkingen vastmaken en kleine lussen binden. Voeg dus een zoet, individueel accent toe aan een verjaardagscadeau of pak een kerstpakket hiermee in. Dat zal gegarandeerd een verrassend effect geven.


12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren